Що таке енергоефективні вікна в Дніпрі?

Постійно зростаюча вартість енергоносіїв — проблема кожного домогосподарства. Енергоефективні вікна в Дніпрі https://oknavik.dp.ua/ua/window/plastic-windows/ допомагають заощаджувати на сплаті за комірне. Вони спроєктований та виготовлені з метою зменшення втрат тепла, підвищення ізоляції та зменшення споживання енергії для опалення та кондиціонування повітря в будинку. Для цього використовуються деякі технології:

  • Енергоефективні вікна в Дніпрі мають покращену теплоізоляцію завдяки використанню термічних розривів у рамах та у склопакетах. Це допомагає утримувати тепло всередині будинку в зимовий період і за його межами влітку.
  • Два або три шари скла в склопакеті підвищують спротив перенесенню тепла в прозорій частині вікна. Це зменшує теплові втрати.
  • Такі вікна в Дніпрі мають ущільнювачі та ущільнювальні профілі, що запобігають просочуванню повітря, води і шуму через віконні щілини.
  • Використовуються спеціальні системи профілів зі збільшеним числом камер. Це також запобігає втратам тепла.
  • Спеціальне покриття на склі відбиває сонячну радіацію або допомагає підтримувати комфортну температуру всередині приміщення.

Такий підхід дозволяє заощадити до 30% енергії.

Де замовити вікна в Дніпрі, що відповідають сучасним стандартам зі збереження енергії?

“Окнавік” — компанія з великим досвідом. Тут вам запропонують великий вибір рішень для дому, офісу, громадських чи виробничих об’єктів. Власне виробництво дозволяє точно планувати час та надавати послуги справді високої якості. Більше інформації про їхні вікна в Дніпрі ви дізнаєтесь на сайті.

 

Разработан и поддерживается Websitefabrika.com
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×