Як обрати диск на болгарку?

Якщо зайти, наприклад, в каталог інтернет-магазину “Трейд Плюс”, ви побачите неймовірний асортимент дисків на болгарку. Але ж вам потрібно декілька одиниць. І як знайти найкращий варіант, якщо ви не дуже розумієтеся в брендах? Зараз розберемося.

Перший і дуже важливий параметр диска на болгарку — зовнішній діаметр

 Він має точно відповідати вимогам інструмента. Суворо забороняється ставити інші розміри. Це пов’язано з обертальною швидкістю, на яку розрахований конкретний інструмент. Якщо він не відповідатиме чинним вимогам, є великий ризик, що насадка розлетиться і поранить майстра.

Другий важливий момент — для яких робіт потрібно купити диск на болгарку

 Щодо призначення існують:

  • Абразивні диски. Їхня робоча поверхня покрита такими матеріалами, як оксид алюмінію або карбід кремнію. Вони використовуються для різання, шліфування або полірування металевих, кам'яних та інших матеріалів.
  • Різальні диски на болгарку зазвичай мають тонке лезо та використовуються для різання металевих труб, профілів або листів. Вони можуть бути зроблені з різних матеріалів, таких як сталь або карбід кремнію.
  • Диски для болгарки для обробки каменю та бетону мають алмазне абразивне покриття та використовуються для різання або шліфування твердих матеріалів.
  • Круги для обробки деревини мають спеціальні зубці або різальні краї, що призначені для різання дерев'яних матеріалів без перегріву.
  • Насадки для полірування мають волокнисту або м'яку текстуру та використовуються для фінішної обробки металевих поверхонь або видалення подряпин.

В каталозі “Трейд Плюс” ви знайдете зручний фільтр, що допоможе обрати необхідні типи дисків на болгарку. Переходьте за посиланням для ознайомлення.

Разработан и поддерживается Websitefabrika.com
Купить в рассрочку

Получить кредит просто! Заполни форму и получи кредит не выходя из дома под 1.99% месяц
Мы свяжемся с вами в течении часа в рабочее время




×